Sluta hata din kropp

  
   date: 2013-04-21 time: 02:41:18

Detta är en serie annonser från början av 20-talet fram till 1970-talet.

Du kanske märker vad de reklamerar. Istället för viktminskningslösningar som vi är vana vid idag, gör de faktiskt reklam för viktÖKNING.

"Det är svårt att tro att de en gång kallade mig smal!"
"Smala tjejer är inte glamorösa tjejer!"
"en mager, fågelskrämmliknande figur är varken elegant eller glamoröst!"
"tusentals snabba skönhets-bringande kilon!"

Lägger du märke till hur annonserna för mindre än hundra år sedan försökte dra skam över smala kroppar på precis samma sätt som viktminskningsannonserna idag drar skam över tjocka kroppar? Lägger du märke till att medan åren går ändras den "ideella" kroppsformen från tid till tid? Lägger du märke till hur man i dessa annonser samt de vi idag är vana att se försöker få människor att må dåligt över hur de ser ut?

Dessa annonser är precis lika illa som de vi ser i dagens samhälle. De är skapade för att dra skam över dig och få dig att känna dig otillräcklig av en enda anledning: så att du går ut och spenderar pengar på deras produkter. Det handlar inte om din självkänsla, din hälsa eller din lycka. Det handlar om att sälja produkten. Det handlar om att dra in pengar.

Din kropp är INTE fel. Du behöver inte piller, dieter eller kosttillskott för att göra dig lycklig, attraktiv, eller "rätt". Alla kroppar är bra kroppar. Det spelar ingen roll om du är smal, tjock, lång, kort, handikappad, ärrad, eller vad som helst.

Låt inte median diktera vad du tror att du ska vara. Medierna är hänsynslösa. De bryr sig inte om dig. Låt dig inte bry dig om vad de säger.

VAR MODIGA! ANSLUT ER TILL ALLA KROPPAR ÄR BRA-REVOLUTIONEN!    Allmänt, 0 comments

 name

 mail (won't be published)

 url

 write

save information