Quinoa Black Bean Salad with Roasted Sweet Potatoes

  
   date: 2012-10-17 time: 21:48:02
Quinoa Black Bean Salad with Roasted Sweet Potatoes 
 6 dl (2 ½ cups) quinoa, cooked
 2 medium sweet potatoes
 1 can black beans, drained
 2 tbsp maple syrup, divided
 2 tsp thyme
 2 tsp rosemary
 1 tsp nutmeg
 
Preheat oven to 175 C (350 F). Peel and slice the potatoes. In a bowl, drizzle 1 tbsp maple syrup on the potato and sprinkle the thyme on top. Bake for about 20 minutes, until fork tender. Cook the quinoa according to the package instructions. In a colander, rinse the black beans then combine the black beans and cooked quinoa. Add in the nutmeg and rosemary and stir. When the potatoes are roasted, add to the bowl and drizzle remaining maple syrup on top.
Recipe from this blog.


    Salad, 1 comments



 Cattis

Kan du inte skriva på svenska? Får kramp i huvudet av att läsa på engelska och den svenska översättningen är inte o leka med....
Ha det bra!

  2012-10-18 20:18:44
 Cattis

Kan du inte skriva på svenska? Får kramp i huvudet av att läsa på engelska och den svenska översättningen är inte o leka med....
Ha det bra!

  2012-10-18 20:18:44


 name

 mail (won't be published)

 url

 write

save information